×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 42

Escola Municipal de Música de Tortosa

Classes d'Instrument

instruments02L’aprenentatge de l’instrument és una de les activitats de l’escola que posseeix el treball més autènticament musical.

Aquesta educació reuneix tres capacitats fonamentals de l’ésser humà: sentiment, pensament i moviment.

Al llarg de tota l’etapa formativa, es descobreixen les possibilitats de l’instrument i s’adquireixen les habilitats necessàries per a què aquest esdevingui una eina d’expressió , i valorar que aquesta eina musical és un material de comunicació.

En la primera etapa de formació, s’apropa l’instrument als infants d’una manera sensorial, es basa en el joc i en l’experiència directa; així, s’adquireix un coneixement bàsic i es formen capacitats cognitives que deixen una porta oberta al desenvolupament posterior d’habilitats.

En el sí de la formació instrumental dels alumnes, s’adquireixen habilitats tècniques i s’explora l’univers sonor, tant en els seus aspectes cognitius com emotius.

La unió del llenguatge musical i la pràctica instrumental són els eixos de l’aprenentatge. I es potencia també, com a part complementària i enllaçada, la participació en les diferents agrupacions instrumentals. Aquests tres elements (llenguatge, instrument i agrupació) pretenen estimular l’experiència artística i la relació amb els altres.

Últimes Notícies